Payrollbedrijf Connexie sluit zich bij pensioenfonds Horeca en Catering aan

30 november 2020

Payrollbedrijf Connexie sluit zich aan bij het pensioenfonds Horeca en Catering. Het gaat om 11.000 werknemers, die voortaan hetzelfde pensioen krijgen als hun collega’s die direct in loondienst zijn bij een café of cateraar. ‘Hopelijk volgen ook alle andere collega’s in de branche,’ zegt directeur Jean Murice Ehrismann van Connexie, ‘zodat er geen sprake meer is van concurrentie op arbeidsvoorwaarden.’

Verplicht payrollpensioen in 2021

De overstap naar dit pensioenfonds is een gevolg van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) die regelt dat alle payrollwerknemers vanaf januari 2021 recht hebben op een pensioen dat in principe hetzelfde is als dat van collega’s in directe loondienst.

Bron: Flexnieuws.nl, Connexie en FD 30 november 2020

Meer informatie over payroll

Wij van payrollsite.nl werken alleen met payrollbedrijven samen, die vanaf 1 januari 2021 zelf of via een andere partij een adequate pensioenregeling payroll aan werkgevers in Nederland kunnen aanbieden.

Wilt u daarom als ondernemer en/of werkgever meer weten over “goede en correcte” payroll dienstverlening (incl. een goed payrollpensioen) voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO? Vraag dan nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.