Cheap Payroll komt met nieuwe payroll formule

18 juni 2020

Cheap Payroll

Cheap Payroll B.V. is de nieuwste speler op de markt van payroll. ,,Wij streven er naar om de grootste juridische werkgever te worden van Nederland. Met onze nieuwe payroll formule geven wij de ondernemers financiële ruimte. Wij zijn de goedkoopste en we hebben een formule die ijzersterk is in alle tijden! Vernieuwend in deze crisistijd. Werkgevers en collega payroll kantoren hebben het nu zwaar, daarom geven wij onze cliënten tot het einde van het jaar de ruimte om de “werkgeverslasten” aan ons te betalen. U betaalt tot die tijd enkel de netto lonen en de vergoeding van 1 euro per dag aan Cheap Payroll. Cheap Payroll geeft u tot eind december 2020 de ruimte”, aldus van den Eykel.

Payrollmedewerkers in een andere B.V.

Alle payroll kantoren werken met een omrekenfactor, deze omrekenfactor schommelt tussen de 1.4 en 1.8 en soms hoger. Ook gebeurd de facturatie naar de daadwerkelijke gewerkte uren. In de omrekenfactor zitten namelijk alle lasten inbegrepen. Cheap Payroll heeft een ander formule ontwikkeld. Transparant en gemakkelijk toe te passen. Cheap Payroll wordt de juridische werkgever van uw personeel, dit houdt in dat uw personeel in dienst komt in een van onze B.V’s. Alle loonkosten berekent Cheap Payroll 1 op 1 door aan de inlener. Ook de betalingstermijnen zijn anders, loonbelastingen worden altijd betaald 30 dagen na de loonperiode op de g- rekening, kortom alle voordelen die er mogelijk zijn worden aan de klant doorgegeven.

Payroll voor € 1,- per werknemer per dag

De verdiensten van Cheap payroll zijn € 1,- per werknemer per dag, rekenvoorbeeld: heeft u 10 personeelsleden in dienst dan bent u € 10,- per dag kwijt aan kosten payroll. Dat is alles! De formule is gebaseerd op massa en daardoor kunnen de kosten laag blijven. “En laten we eerlijk wezen, € 1,- per dag per personeelslid is toch meer dan genoeg. We verlonen andermans personeelslid en dragen het risico van juridische werkgever, verder is het toch niets bijzonders. We kunnen er natuurlijk een hoop dure woorden bij halen en een hoop blabla om een hoger prijs goed te praten, maar uiteindelijk is de ondernemer degene die ze aan het werk zet, dus daar moet het voordeel het grootst zijn” van den Eykel.”

Ervaren crisismanagers bij Cheap Payroll

Cheap Payroll werkt met ervaren crisismanagers op zelfstandige basis om klanten binnen te halen. “We starten op in tijden van crisis, dan heb je kapiteins nodig die ervaren zijn en crisisbestendig, er zijn momenteel veel meer problemen in een bedrijf dan enkel personeelszaken. Met onze ervaren backoffice is het verlenen van uitstel voor het betalen van de werkgeverslasten tot eind december, in deze crisisperiode geen kunst”.

Baas zijn is vooruit kijken!

De maatregelen die de overheid genomen hebben zijn gewoonweg niet voldoende voor sommige ondernemers. Er zijn ondernemers die helaas niet het geluk hadden, dat ze maar 8 minuten een formulier moesten invullen en 5 dagen later geld van de staat ontvingen. We kunnen dus met 100% zekerheid zeggen dat in het najaar vele belastingen van het voorjaar betaald moeten worden. Ik lees niets over afstel, wel uitstel. We hebben hiervoor geen glazen bol nodig om te weten dat er bij de ondernemers geen geld aanwezig is om die belastingen te betalen. In de crisis van 2008 zag je dat ondernemend Nederland massaal hun B.V. lieten overnemen om van de belastingschulden af te komen. Boekhouders vergaten betalingsonmachten in te dienen en daardoor werden de bestuurders persoonlijk aansprakelijk gesteld. Als je als ondernemer weet dat je over een paar maanden misschien niet in staat bent om je schulden te betalen, tref je maatregelen en zorg je dat de schulden zeker niet in jouw onderneming zitten. Baas zijn is vooruit kijken! We bevinden ons in een gezondheidscrisis, een gezonde verstand maakt het géén economische crisis.

Bron: Sprout.nl, 27 mei 2020

Meer informatie over payroll

Wilt u meer weten over payroll voor uw bedrijf, medewerkers, branche, sector of CAO? Vraag dan nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.