Nationale Nederlanden adequate pensioenregeling payroll

2 november 2020

Maatwerkproject adequate pensioenregeling payroll

NBBU heeft zijn leden op 9 oktober 2020 geïnformeerd over de aanbiedingen van verschillende pensioenuitvoerders voor een adequate pensioenregeling payroll. Een van die aanbieders, Nationale Nederlanden heeft besloten om het product te verbeteren en door te ontwikkelen tot een maatwerk product.

Normpremie 2021

Het product van Nationale Nederlanden biedt de mogelijkheid om de normpremie van 14,5% zoals die voor 2021 is vastgesteld, gedurende het jaar exact te volgen.

Selectiecriteria voor payrollwerkgevers

Nationale Nederlanden is helaas niet in de gelegenheid het product aan elke payrollwerkgever aan te bieden. Zij hanteren een aantal selectiecriteria gebaseerd op het aantal deelnemers, het gemiddelde salaris en de salarissom.

Ook zal Nationale Nederlanden elke aanvraag nog apart beoordelen en aan de hand daarvan bepalen of ze wel of geen offerte aan u willen uitbrengen.

Aanbieden payrollpensioen via Phenox Consultants

Nationale Nederlanden heeft ervoor gekozen het product alleen aan te bieden via een beperkt aantal adviseurs, waaronder Phenox Consultants, de partij die de NBBU adviseert over dit onderwerp. Meer informatie over dit vernieuwde product van Nationale Nederlanden en de producten van Brand New Day, Aegon Cappital, ABN AMRO Pensioenen en LifeSight vindt u hier in de geactualiseerde rapportage van Phenox.

Webinar payrollpensioen

Vanuit het Pensioenfonds Horeca en Catering is er een webinar georganiseerd over het payrollpensioen. Dit kunt u vanaf nu terugkijken via de website van PHenC.

Bron: NBBU, 5 november 2020

Meer informatie over payroll

Wij van payrollsite.nl werken alleen met payrollbedrijven samen, die vanaf 1 januari 2021 zelf of via bovenstaande partijen een adequate pensioenregeling payroll aan werkgevers in Nederland kunnen aanbieden.

Wilt u daarom als ondernemer en/of werkgever meer weten over “goede en correcte” payroll dienstverlening (incl. een goed payrollpensioen) voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO? Vraag dan nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.