Nationale Nederlanden adequate pensioenregeling

NBBU heeft zijn leden op 9 oktober 2020 geïnformeerd over de aanbiedingen van verschillende pensioenuitvoerders voor een adequate pensioenregeling payroll. Een van die aanbieders, Nationale Nederlanden heeft besloten met een maatwerkproject het adequate pensioenregeling payroll te verbeteren en door te ontwikkelen tot een maatwerk product.

Normpremie 2021

Het product van Nationale Nederlanden biedt de mogelijkheid om de normpremie van 14,5%, zoals die voor 2021 is vastgesteld, gedurende het jaar exact te volgen.

Selectiecriteria voor payrollwerkgevers

Nationale Nederlanden is helaas niet in de gelegenheid het product aan elke payrollwerkgever aan te bieden. Zij hanteren een aantal selectiecriteria gebaseerd op het aantal deelnemers, het gemiddelde salaris en salarissom. Ook zal Nationale Nederlanden elke aanvraag nog apart beoordelen en aan de hand daarvan bepalen of ze wel of geen offerte aan u willen uitbrengen.

Aanbieden payrollpensioen via Phenox Consultants

Nationale Nederlanden heeft ervoor gekozen haar adequate pensioenregeling alleen aan te bieden via een beperkt aantal adviseurs, waaronder Phenox Consultants. De partij die de NBBU adviseert over dit onderwerp. Meer informatie over dit vernieuwde adequate pensioenregeling van Nationale Nederlanden en de producten van Brand New Day, Aegon Cappital, ABN AMRO Pensioenen en LifeSight vindt u hier in de geactualiseerde rapportage van Phenox.

Webinar payrollpensioen

Vanuit het Pensioenfonds Horeca en Catering is er een webinar georganiseerd over het payrollpensioen. Dit kunt u vanaf nu terugkijken via de website van PHenC.

Bron: NBBU, 5 november 2020

Meer informatie over payroll

Wilt u als ondernemer en/of werkgever meer over onze “goede en correcte” payroll dienstverlening voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO weten? Wij van payrollsite.nl kennen alle CAO’s en bedrijfstakpensioenfondsen, waarvoor een verplichtstelling voor payrollwerknemers geldt. Hierdoor komt u juridisch nooit voor verrassingen te staan. Vraag daarom nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan. En kom alles over payroll en pensioenen te weten.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.