NBBU lobby voor payrollbedrijven

NBBU is een lobby voor payrollbedrijven met lopende payrollovereenkomsten gestart. Payrollbedrijven met lopende overeenkomsten met opdrachtgevers blijven hen namelijk conform de bepalingen van deze overeenkomsten factureren. Echter, opdrachtgevers geven massaal aan dat deze facturen niet betaald zullen gaan worden. Dit omdat er geen werk voorhanden is.

NBBU lobby voor payrollbedrijven met lopende payrollovereenkomsten

Voor payrollbedrijven wordt dit vanuit de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW-regeling) nog niet als omzetachteruitgang gezien. Maar dat is het in potentie natuurlijk wel. Met de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën wordt daarom door de NBBU over deze problematiek overleg gevoerd.

Bron: NBBU, 16 april 2020

Meer informatie over payroll

Wilt u als ondernemer en/of werkgever meer over “goede en correcte” payroll na de WAB weten. Of over onze unieke “Dienstverleningsvariant” voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO? Wij van payrollsite.nl kennen alle CAO’s en bedrijfstakpensioenfondsen, waarvoor een verplichtstelling voor payrollwerknemers geldt. Hierdoor komt u juridisch nooit voor verrassingen te staan. Vraag daarom nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.