Overname Please JA! HRM Specialisten

Overname Please JA HRM Specialisten uit Zwolle. Ja! HRM Specialisten is gespecialiseerd in de bemiddeling van HR-professionals, zowel voor vaste posities als tijdelijke inzet. De overname van JA HRM Specialisten betekent een aanzienlijke groeiversnelling voor de HR-dienstverlening van Please, waarmee het zijn positie op de HR markt verder verstevigt.

Over Ja! HRM Specialisten

Ja! HRM Specialisten, opgericht in 2007 en gevestigd in Zwolle, versterkt bedrijven op HR-gebied. En is naast detachering ook actief in werving & selectie en executive search van (interim) HR professionals. Het bedrijf beschikt over jarenlange ervaring en expertise op HR-vlak. Detacheert een groot aantal HR-professionals in verschillende branches. Please ondersteunt MKB-ondernemers onder andere op het gebied van salarisadministratie en het inzetten van uitzendkrachten, payroll medewerkers, expats en zzp’ers.

Sinds december biedt het Brabantse bedrijf via Please HR Professionals ook detachering van HR-experts aan. De activiteiten van Ja! HRM Specialisten zijn daarmee een goede aanvulling op de huidige dienstverlening van Please. Bovendien leidt de overname tot een forse groei van de detacheringstak.

Full service HR-dienstverlening voor werkgevers

Volgens Mark Mollen, Financieel Directeur Please, is de overname een volgende stap naar een full service HR-dienstverlening voor werkgevers én vullen beide ondernemingen elkaar goed aan. “Ja! HRM Specialisten heeft een groot, actueel en kwalitatief netwerk van gekwalificeerde HR-professionals. Waar wij nu gebruik van kunnen maken. Tegelijkertijd sluiten zij zich aan bij een grote organisatie als de onze. Waardoor zij vooral op administratief vlak een professionaliseringsslag kunnen maken.”

Huidige koers blijft gehandhaafd

Voorlopig houdt Ja! HRM Specialisten dezelfde naam, het eigen kantoor en al haar medewerkers. Directeur Jan van den Brink blijft de komende periode nog operationeel betrokken. Dit om verdere groei te realiseren en het bedrijf onafhankelijk te maken van zijn persoonlijke inzet. “Het was voor mij snel duidelijk dat Please de juiste overnamepartij was. Onze bedrijfsculturen sluiten goed bij elkaar aan. Daarnaast doen wij meer dan alleen platte bemiddeling. Wij zitten steeds vaker bij klanten aan tafel om mee te denken over strategische HR-vraagstukken en hoe HR organisaties kan versterken. Ik was op zoek naar een partij die ons daarin nog verder kan brengen. Bovendien blijft Please alle ruimte geven aan ons interne team van consultants. Aangezien zij onze huidige koers volledig onderschrijven,” aldus Van den Brink.

Grootste werkgeverspartner van Nederland

Ja! HRM Specialisten is een snelgroeiend bedrijf. De HR-bemiddelaar groeit jaarlijks met 20 tot 30 procent. Door de overname groeit de omzet van Please met ongeveer 10%, aldus het persbericht. “We blijven kijken naar meer overnamemogelijkheden om verdere groei te realiseren.”

Bron: Please, persbericht 8 december 2022

Meer informatie over payroll

Wilt u als ondernemer en/of werkgever meer over “goede en correcte” payroll dienstverlening of “Dienstverleningsvariant” voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO weten? Wij van payrollsite.nl kennen alle CAO’s en bedrijfstakpensioenfondsen, waarvoor een verplichtstelling voor payrollwerknemers geldt. Hierdoor komt u juridisch nooit voor verrassingen te staan. Vraag daarom nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.