Payroll Select corona website

Volgens Payroll Select kunnen we er niet meer om de gevolgen van het coronavirus heen. Waar iedereen vorige maand nog amper de eerste maatregelen hadden verwerkt. Raken de gevolgen van de pandemie inmiddels bijna elke sector binnen onze samenleving. Dit alles roept veel vragen bij werkgevers en werknemers in Nederland op. Om antwoord op deze vragen te krijgen. Moeten vaak verschillende websites worden geraadpleegd. Informatie uit verschillende hoeken spreken elkaar echter soms tegen en wordt het ook nog vaak in moeilijke woorden uitgelegd. Payroll select en easyworx hebben daarom hiervoor hun handen ineen geslagen en lanceren een 24/7 corona website. Een kennis platform over corona voor dus zowel werknemers als werkgevers!

Corona website Payroll Select is www.corona247.nl

De corona website (www.corona247.nl) van Payroll Select is overzichtelijk, up-to-date en in begrijpbare taal voor elke doelgroep! Op de website www.corona247.nl plaatst Payroll Select alles wat een werknemer of werkgever over corona en coronamaatregelen met betrekking tot personeel en werk moeten weten. Op de website maakt Payroll Select echter wel onderscheid tussen payrollwerknemers, uitzendkrachten, zzp’ers en werkgevers. Zo hoeft iemand niet te zoeken naar informatie, die niet voor hem of haar van toepassing is.

De interne coronaredactie van Payroll Select houdt belangrijk nieuws over corona dagelijks nauwlettend in de gaten. Checkt de betrouwbaarheid van de bron. En vertaalt het nieuws voor de vier genoemde verschillende doelgroepen in begrijpbare taal op de corona website www.corona247.nl. Zo tracht Payroll Select werkgevers en werknemers, van zowel binnen als buiten haar organisatie, met een overzichtelijke verzamelwebsite, met input van o.a. het RIVM, ABU, ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid (rijksoverheid), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het UWV, verschillende vakbonden, etc. up-to-date te houden.

Payrollwerknemers en inleners Payroll Select

Doordat Payroll Select op de website www.corona247.nl alleen algemene informatie over corona en de gevolgen hiervan plaatst. Vraagt ze haar werknemers en klanten voor inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld loon, contract, factuur of personeelsbestand. Nog steeds met de vaste accountmanagers of servicedesk van Payroll Select contact op te nemen.

Bron: Payroll Select, 2 april 2020

Meer informatie over payroll en corona

Wilt u als ondernemer en/of werkgever meer over “goede en correcte” payroll tijdens en/of na corona weten. Of over onze unieke “Dienstverleningsvariant” voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO? Wij van payrollsite.nl kennen alle CAO’s en bedrijfstakpensioenfondsen, waarvoor een verplichtstelling voor payrollwerknemers geldt. Hierdoor komt u juridisch nooit voor verrassingen te staan. Vraag daarom nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.