Payroll Select komt met corona 24/7 website

2 april 2020

Volgens Payroll Select kunnen we er niet meer omheen: de gevolgen van het coronavirus. Waar iedereen vorige maand nog amper de eerste maatregelen hadden verwerkt, raken de gevolgen van de pandemie inmiddels bijna elke sector binnen onze samenleving. Dit alles roept veel vragen bij werkgevers en werknemers in Nederland op. Om antwoord op deze vragen te krijgen, moeten vaak verschillende websites worden geraadpleegd. Informatie uit verschillende hoeken spreken elkaar echter soms tegen en per slot van rekening wordt het ook nog vaak in moeilijke woorden uitgelegd. Payroll select en easyworx hebben daarom hiervoor hun handen ineen geslagen en lanceren een nieuw initiatief: een kennis platform over corona voor zowel werknemers als werkgevers!

Website www.corona247.nl

De website www.corona247.nl is overzichtelijk, up-to-date en in begrijpbare taal voor elke doelgroep!

Op www.corona247.nl plaatst Payroll Select alles wat een werknemer of werkgever over de coronamaatregelen met betrekking tot personeel en werk moeten weten. Op de website maakt Payroll Select echter wel onderscheid tussen payrollkwerknemers, uitzendkrachten, zzp’ers en werkgevers. Zo hoeft iemand niet te zoeken naar informatie, die niet voor hem of haar van toepassing is.

De interne coronaredactie van Payroll Select houdt belangrijk nieuws over corona dagelijks nauwlettend in de gaten, checkt de betrouwbaarheid van de bron en vertaalt het nieuws voor de vier genoemde verschillende doelgroepen in begrijpbare taal op de website www.corona247.nl. Zo tracht Payroll Select werkgevers en werknemers, van zowel binnen als buiten haar organisatie, met een overzichtelijke verzamelwebsite, met input van o.a. het RIVM, ABU, ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid (rijksoverheid), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), het UWV, verschillende vakbonden, etc. up-to-date te houden.

Payrollwerknemers en inleners Payroll Select

Doordat Payroll Select op www.corona247.nl alleen algemene informatie over corona en de gevolgen hiervan plaatst. Vraagt ze haar werknemers en klanten voor inhoudelijke vragen over bijvoorbeeld loon, contract, factuur of personeelsbestand, nog steeds met de vaste accountmanagers of servicedesk van Payroll Select contact op te nemen.

Bron: Payroll Select, 2 april 2020

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.