Maqqie lanceert Open Payroll

Onder het label Open Payroll lanceert werkplatform Maqqie een oplossing voor bedrijven en werkenden die met het afbouwen van de lockdown weer vol aan de slag willen.

Meer flexibiliteit dan payroll, goedkoper dan uitzendbureaus en wel sociale zekerheid voor werkenden. Maqqie biedt doordat het Open Payroll lanceert naar eigen zeggen. CAO-integratie en contractvormen met sociale zekerheid in de range van maximaal flex tot maximaal vast.

Maqqie lanceert Open Payroll met als doel payroll voor iedereen

“Payroll wordt gezien als een werkgeversinstrument. Open Payroll is er echter voor iedereen, dus ook voor de werknemer die zelf z’n opdrachten vindt, Maar ontzorgd wil zijn qua administratie, belastingen en verzekeringen. Hiermee voorzien we in een behoefte naar meer flexibiliteit vanuit werkgeversperspectief en in de behoefte aan meer autonomie voor de werknemer.”

Bron: Maqqie, 27 mei 2020

Meer informatie over payroll

Wilt u als ondernemer en/of werkgever meer over “goede en correcte” payroll na de WAB weten. Of over onze unieke “Dienstverleningsvariant” voor uw bedrijf, onderneming, organisatie, medewerkers, branche, sector of CAO? Wij van payrollsite.nl kennen alle CAO’s en bedrijfstakpensioenfondsen, waarvoor een verplichtstelling voor payrollwerknemers geldt. Hierdoor komt u juridisch nooit voor verrassingen te staan. Vraag daarom nu snel bij ons een gratis geheel vrijblijvend adviesgesprek of payrollofferte aan.

Bel mij terug!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vraag direct een offerte aan!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.